A la Carte

Turkkilaisvaikutteinen ruokalistamme koostuu sekä kylmistä että lämpimistä alkupaloista, pääruuista ja toki makeista herkuista.

A la Carte -annoksia on tilattavissa
* ma klo 15.00 – 20.30
* ti – to klo 15.00 – 21.30
* pe klo 15.00 – 21.30
* la klo 12.00 – 21.30
* su klo 12.00 – 20.30

Tutustu tarkemmin alasvetovalikosta A la Carte otsikon alla!
A la carte -annos täytetty munakoiso

 

 

 

Meille voi tulla syömään, piipahtamaan kylmälle tai kuumalle juomalle ja viettämään aikaa ystävien kanssa. Palvelemme mielellämme myös ilta-asiakkaita antaen kuitenkin ensisijaisesti ruokailijoille rauhan klo 22 saakka.

Lapsiperheitä ajatellen ravintolalla on pieni leikkinurkka sekä syöttötuoleja. Lastenlistalta löydät lapsien perusherkkuja, mutta kysy rohkeasti myös lista-annoksia lasten kokoisina!

Voit halutessasi tehdä pöytävarauksen ja tiedämme kattaa teidän porukalle sopivan kokoisen pöydän valmiiksi. Pöytävaraukset voi tehdä yhteydenottolomakkeella tai suoraan sähköpostiin ravintolaveljekset@hotmail.fi.  Puhelimella numeroon 044-2815279

Ryhmät, pelireissulaiset, juhlaporukat! Kysykää ennakkoon mahdollisuuksista teille räätälöydystä tarjoilusta. Myös viikonloppuisin on mahdollista tilata seisova pöytä osallistujajoukon ollessa vähintään noin 20 syöjää. Hinta määräytyy sovitun tarjoilun mukaan.

Annokset saa myös mukaan.
Meillä ei ole kuljetuspalvelua.