Veljekset

Yahyalla ja Ademilla oli selkeä tavoite, nimittäin oma ravintola. Veljekset olivat jo asettuneet Suomeen ja sattumien summana ryhtyivät yrittäjiksi juuri Söderkullaan reilu viisi vuotta sitten. Wau, mitä kaikkea tässä matkalla on nähty, koettu ja opittu. Ja tietysti asiakkaiden kanssa!

Yahya ja Adem ovat pyytäneet mukaan joukkoonsa isoveljet Ismailin ja Hayatin, jotta liiketoiminnan kasvattaminen olisi mahdollista. Ovathan pojat jo nuorina työskennellet yhdessä, muun muassa omassa perheravintolassaan kotikylällään Itä-Turkissa. Nyt saamme kohdata asiakkaita jo kolmessa toimipisteessä; toisena avasimme lounasravintolan Vantaan Aviapoliksen alueelle ja uusimpana Nevaksen golfklubitalon ravintola Sipoossa.

Nämä nettisivut tulevat muuttumaan siten, että sivut palvelevat selkeästi kaikkia kolmea ravintolaa. Pahoittelemme asiasta mahdollisesti aiheutuvaa sekaannusta! Mikäli haluatte tarkastaa tarjolla olevaa valikoimaa tai tietyn toimipisteen aukioloaikoja, voitta aina pirauttaa ja kysyä! 0443472412 / Johanna ja 0442815279 / Yahya

Nähdään!

Lämpimästi tervetuloa Ravintola Veljeksille

koko poppoon puolesta Johanna