Ravintola Veljekset Nevas

AJANKOHTAISTA

Sunnuntain lounaalla (20.5.) Ottoman kavurma -lihapataa (nauta ja kanaa, G,L), jauhelihapastavuoka (nauta, L) sekä uunikasviksia valkosipulilla (G,L). Tervetuloa lounaalle tai paremminkin seisovaan pöytään klo 11-17! Pöydän hinta on 10€ aikuisilta ja 4-12-vuotiailta 7€. Alle 4-vuotiaat syövät veloituksetta. Jälkkäriksi myynnissä mm. pullia, porkkanakakkua ja jätskejä. Ihanaa viikonloppua!

 

RavintolaVeljeksetNevas_some_29.4.2018

_____________________________________________

Ravintola Veljekset Nevas on Sipoossa sijaitseva monipuolinen ravintola, joka palvelee niin golfareita kuin lähialueiden asukkaita ja yrityksiä. Palvelukonseptimme yhdistää golfklubipalvelut Veljesten tyyliin tehdä ruokaa. Ravintolamme ja palvelumme ovat avoimia kaikille eikä klubille ole pukukoodia. Tervetuloa perheet, porukat, kesäasukkaat, työntekijät, kaikki ketkä haluatte kokea palan rauhaa piipahtaessanne luonnonkauniissa Nevaksessa!

Ravintola sijaitsee noin 7km Söderkullasta Porvoon / Spjutsundin suuntaan, kauniisiin luonnon maisemiin! Osoite Sprängmanintie 79, 01150 Söderkulla (käänny Uudelta Porvoontieltä Spjutsundintielle, siitä Nevas Golf-viitan kohdalta Nevaksentielle)

KEVÄÄN AIKATAULUJA NEVAKSESSA:

5.5. lauantaina ruokatarjoilu alkaa

13.5. sunnuntaina Äitienpäivän juhlalounas

www.facebook.com/ravintolaveljeksetnevas

Olemme myös instassa! Kuvia mm. kauden avauskilpailusta!

https://instagram.com/p/BiZ5l0qDND9/

 

Nämä nettisivut tulevat muuttumaan siten, että sivut palvelevat selkeästi kaikkia kolmea ravintolaa. Pahoittelemme asiasta mahdollisesti aiheutuvaa sekaannusta! Mikäli haluatte tarkastaa tarjolla olevaa valikoimaa tai tietyn toimipisteen aukioloaikoja, voitta aina pirauttaa ja kysyä! 0443472412 / Johanna ja 0442815279 / Yahya