Päivän lounas Söderkulla

Lounaan hinta 10€ sisältää kaiken, mitä on seisovassa pöydässä tarjolla, mukaan lukien kahvin ja jälkiruuan. Keittolounas sisältää päivänkeiton, runsaan meze & salaattipöydän ja toki tuoreen leivän, jälkkärin ja kahvin ja on hinnaltaan 9€. Lastenlounas 4-12-vuotiailta 5€ ja alle 4-vuotiaat syövät veloituksetta.

P.s. Joka päivä saatavilla kasvislounas (jos ei pöydässä valmiina, niin sitten tuomme juustorullia ja falafel-pyöryköitä keittiöstä!)

________________________

Lounaaseen kuuluu vesi, maito, mehu, kahvi / tee sekä runsas salaattipöytä turkkilaiseen tyyliin.

I lunchen ingår vatten, mjölk, saft, kaffe / tee och mångsidigt salladsbord i turkisk stil.

Tervetuloa välkommen!

____________________________________

Lounashintamme ovat:
lounaspöytä 10€
keitto – ja salaattilounas 9€
Lapset 4-12 vuotta 5€ ja lapset 0-3 vuotta syövät veloituksetta.
__________________________________

Ravintola Veljekset tarjoilee lounasta ma-pe seisovasta pöydäastä klo 10.00 – 15.00

Kotiruokapöytä sisältää * 3 lämmintä ruokaa * päivän keiton * lisukkeet * runsaan salaatti/mezepöydän * talon tuore leipä ja levite * vesi / maito * kahvi / tee

Keitto- ja salaattilounas sisältää * päivän keitto * runsaan salaatti/mezepöydän * talon tuore leipä ja levite * vesi / maito * kahvi / tee

Lämmin kasvislounas sisältää * runsaan salaatti/mezepöydän * lämpimät lisukkeet (yleensä peruna ja riisi) * yhden juustorullan ja yhden falafelpyörykän * talon tuore leipä ja levite * vesi / maito * kahvi / tee

Lasten lounas 4-12 -vuotiailta 5€, 0-3v syövät ilmaiseksi. Haluamme jatkossakin pitää lasten lounaan edullisena ja pikkulapsille veloituksettomana. Pyydämme vanhempia ottamaan ruokaa lapsille harkiten, lisää saa hakea aina. :) Ikkunoiden/ terassin edessä on tilaa lastenvaunuille. Lapsille on pieni leikkipaikka. Aidatulla terassilla on mukava olla myös lasten kanssa.

Ruoka-ainerajoituksista yms: kysy rohkeasti henkilökunnalta! Ruuanvalmistuksessa käyttämämme kerma on laktoositonta, kastikkeet ja keitot suurustamme maizenalla. Kysy laktoositonta kahvimaitoa! Lounasruuissa käytämme naudan-, kanan- ja kalan lihaa sekä monipuolisesti kasviksia. Sianlihaa ruuissamme ei käytetä poikkeuksena hernekeitto.

Maksuvälineinä käy käteinen, Visa/Master/Visa Electron -kortit ja lounassetelit ja -kortti (Edenred sekä Smartum). Tapauskohtaisesti voimme sopia myös laskutuksesta (yritykset, urheiluseurat tms)

LOUNASRAVINTOLA VELJEKSET AVIAPOLIS (klikkaa nimestä)

Http://www.ravintolaveljeksetaviapolis.fi