Ravintola Veljekset Nevas

Ravintola Veljekset Nevas toimii Sipoossa Nevas Golfin klubitalolla osoitteessa Sprängmanintie 79, 01150 Söderkulla.

Toivotamme ravintolaan sydämellisesti tervetulleiksi sekä golffaavat, että ei-golffaavat asiakkaat! Ravintolavierailu luonnonkauniilla alueella on elämys kaikille! Ravintolaan ei ole pukukoodia. Sekä Veljekset, että Nevas Golfin porukka toivottaa ihan kaikki tervetulleiksi vierailemaan klubilla! Meille pääset Porvoon moottoritietä tai Uutta Porvoontietä pitkin ja Spjutsundientien kautta Nevaksentielle.

Firtinan veljekset perheineen toimivat ravintoloitsijoina Nevas Golfin klubiravintolalla keväästä 2018 alkaen. Avaamme ravintolan viimeistään golfkauden alkaessa.

Veljekset Yahya ja Adem Firtina ovat nyt viisi vuotta palvelleet asiakaita Söderkullan Ravintola Veljeksissä ja vuoden Vantaalla Lounasravintola Veljekset Aviapoliksessa. Pojat ovat jo nuorina työskennellet yhdessä, muun muassa omassa perheravintolassaan kotikylällään Itä-Turkissa. Koko porukka odottaa jo innolla kevättä ja toimintaa Nevaksessa! Nähdäänhän myös siellä!

Aukioloajoista, ruokalistasta sekä muusta toiminnasta voitte lukea lisää Nevaksen ravintolan omalta sivulta ja Facebookista
www.ravintolaveljeksetnevas.fi ja www.facebook.com/ravitolaveljeksetnevas (päivittyvät kevään aikana)